Evente

DPPI Tirane

“Train the Trainers” organizuar nga ONI Company ne bashkepunim me:????Ministria e Financave & Ekonomise,????Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale DPPI ne bashkepunim me:????Ministrine e Arsimit & Sportit dhe ????Agjensine e Sigurimit te Cilesise se Arsimit Parauniversitar ASCAP https://oni.al/wp-content/uploads/2023/11/WhatsApp-Video-2023-10-16-at-12.55.21.mp4#t=1

DPPI Fush Kruje

Train & Trainers me date 12 Tetor ne Fushe Kruje, ne gjimnazin “Shote Galica” Mundesuar nga: ®️ Ministria e Arsimit dhe sportit ®️ Zyra Arsimore Rajonale Parauniversitare Kruje ®️ Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale ®️ Oni Company ®️ Global

DPPI Korce

“Train the Trainers” organizuar nga ONI Company ne bashkepunim me: ????Ministria e Financave & Ekonomise, ????Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale DPPI ne bashkepunim me: ????Ministrine e Arsimit & Sportit dhe ????Agjensine e Sigurimit te Cilesise se Arsimit Parauniversitar ASCAP

DPPI Shkoder

“Train & Trainers “Me date 9 Tetor ne Golden Palace ne qytetin e Shkodres.Mundesuar nga:®️ Ministria e Arsimit dhe sportit®️ Zyra Rajonale Arsimore Parauniversitare Shkoder®️ Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale®️ Oni Company®️ Global Fashion Progress https://oni.al/wp-content/uploads/2023/10/WhatsApp-Video-2023-10-11-at-21.28.36.mp4#t=1

DPPI Lezhe

“Train & trainers” me dt 6 tetor, ne shkollen 9- vjeçare “Beselidhja” te qytetit te Lezhes. ???? Ministria e Arsimit dhe sportit ???? Drejtoria Rajonale Arsimore Parauniversitare Lezhe ???? Drejtoria e Pergjithshme E Pronesise Industriale ???? Oni Company ???? Global

DPPI Elbasan

“Train & Trainers” ne Gjimnazin “Luigj Gurakuqi” ne qytetin e Elbasanit me dt 2 tetor 2023 ???? Ministria e Arsimit dhe sportit???? Drejtoria Rajonale Arsimore Parauniversitare Elbasan???? Drejtoria e Pergjithshme E Pronesise Industriale???? Oni Company???? Global Fashion Progress https://oni.al/wp-content/uploads/2023/10/WhatsApp-Video-2023-10-06-at-18.07.23.mp4#t=1

DPPI Vlore

“Train & Trainers” ne Gjimnazin “Luigj Gurakuqi” ne qytetin e Elbasanit me dt 2 tetor 2023 ???? Ministria e Arsimit dhe sportit ???? Drejtoria Rajonale Arsimore Parauniversitare Elbasan ???? Drejtoria e Pergjithshme E Pronesise Industriale ???? Oni Company ???? Global

DPPI Ballsh

Train & Trainers Shkolla 9 vjeçare “Beselidhja” Ballsh, Mallakaster 25.09.23 https://oni.al/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Video-2023-09-27-at-09.45.22.mp4#t=1

DPPI Durres

Me date 22 shtator ne shkollen 9 Vjeçare “Qemal Mici” ne qytetin e Durresit.“Train & Trainers”Nen kujdesin e ????Ministrise se Arsimit & Sportit????Drejtoria Rajonale Arsimore Parauniversitare Durres????Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise industriale ( DPPI)????Oni Company https://oni.al/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Video-2023-09-25-at-11.32.39.mp4#t=1

DPPI Sarande

Sot ishim organizatore te eventit “Train the Trainers” si pjese e stafit ONI Company organizuar nga Ministria e Financave & Ekonomise, Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale DPPI ne bashkepunim me Ministrine e Arsimit & Sportit dhe Agjensine e Sigurimit

No Image Found