DPPI Fush Kruje

Train & Trainers me date 12 Tetor ne Fushe Kruje, ne gjimnazin “Shote Galica”
Mundesuar nga:
®️ Ministria e Arsimit dhe sportit
®️ Zyra Arsimore Rajonale Parauniversitare Kruje
®️ Drejtoria e Pergjithshme e Pronesise Industriale
®️ Oni Company
®️ Global Fashion Progress