Software

ONI shpk ofron zgjidhje të automatizuara dhe të personalizuara në Teknologji Informacioni dhe Zhvillim Software për cdo sipërmarrje. ONI shpk in Tirana, Albania offers automated and personalized solutions in Information Technology & Software Development for every enterprise

Software

ONI shpk ofron zgjidhje të automatizuar për tregtinë dhe industrinë tuaj. Ne ofrojmë zgjidhjet optimale dhe të personalizuara për cdo sipërmarrje falë produkteve dhe shërbimeve të ndryshme për të përmbushur cdo kërkesë. Prej më shumë se 15 vite softwaret tanë janë të integruar dhe menaxhojnë cdo ditë aktivitetin e shumë bizneseve private dhe institucioneve të rëndësisë.

System for Clinical Support Services

Components of the Clinical Information System

Projekte