Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza

ONI shpk ofron zgjidhje të automatizuara dhe të personalizuara në Teknologji Informacioni dhe Zhvillim Software për cdo sipërmarrje. ONI shpk in Tirana, Albania offers automated and personalized solutions in Information Technology & Software Development for every enterprise

Shërbimet e kryera në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza":

1. Infrastrukturë Spitalore

2. Infrastrukturë IT

3. Software

4. Trajnime për implementimin dhe përdorimin e sistemeve

5. Shërbime Mirëmbajtje

Detajet e Projektit

Shiko Broshurën