Infrastrukture IT

ONI shpk ofron zgjidhje të automatizuara dhe të personalizuara në Teknologji Informacioni dhe Zhvillim Software për cdo sipërmarrje. ONI shpk in Tirana, Albania offers automated and personalized solutions in Information Technology & Software Development for every enterprise

Infrastrukturë IT

Ekspertët tanë do ju ofrojnë dizenjim, ndërtim, implementim dhe mirëmbajtje të rrjeteve komplekse të strukturave IT, dhe gjithashtu zgjidhje të sofistikuara për programet e ndryshme.

Ofrojmë zgjidhjet më të mira të sigurisë, një gamë të gjerë të produkteve për mbrojtje të sistemeve informatike si:

Projekte